Хладилници за вграждане

Хладилници за вграждане

Хладилниците за вграждане могат да изиграят важна роля и във Вашата кухня. Освен основната им функция – да съхраняват свежи храните, допринасят и за цялостната визия на интериора.

Въпреки че свободностоящите все още са по-популярни, все повече хора търсят как да оптимизират пространството и да направят ежедневието си по-лесно и ефективно. Затова се насочват към моделите за вграждане. Тяхната стилна и изчистена естетика дава възможност за реализиране на по-модерни и практични пространства.

Това ги прави подходящо решение не само за малки домакинства, но и за големи кухни, където крайният резултат е насочен към създаване на уникална и уютна атмосфера.

Каква е разликата между свободностоящите и хладилниците за вграждане?

Технологиитесеразвиватвсекидневно, а с тях и електроуредитезадома. Хладилникът е ощеединуред, безкойтоежедневиетонибибилонемислимо. Изборътмувинаги е съпроводен с многопроучване и запознаване с характеристикитенавсекиединпродукт.

Ако се колебаете между свободностоящите и моделите за вграждане, е важно да се запознаете с разликите между тях. Истината е, че функционално между тях няма големи различия.

Единствената разлика между тях е в размерите и как се интегрират в кухнята. Хладилниците за вграждане са проектирани с мисълта, че ще трябва да се вградят в стандартното кухненско обзавеждане. Затова по размери са пригодени към шкафовете. Това ги прави малко по-тесни и с по-малка дълбочина.

Предимството в случая е, че с тях се спестява място от пространството на пода. Освен това, не излизат извън стандартните шкафове, което ще направи предвижването между отделните зони по-лесно и удобно. Има възможност и да бъдат вградени заедно с фризер или в зависимост от кухнята да бъдат позиционирани на различни места.

За разлика от тях, свободностоящите могат да се поставят във всяко кътче на кухнята. Те не са обвързани с шкафовете и винаги могат да се преместят при необходимост.

Разбирасе, съществуват и вградени модели, които са двукрилни и имат голяма дълбочина. Но всичко се свежда до големината на помещението, Вашите нужди и проекта, към който сте решили да се придържате.

Какви са другите предимства на хладилниците за вграждане?

Интересен факт е, че повечето хладилници за вграждане превъзхождат по качество стандартните. Заради начина им на инсталиране са произведени с по-качествени и издръжливи материали в сравнение със свободностоящите. Когато отворите хладилник за вграждане ще забележите, че качеството на контейнерите, рафтовете и вътрешните части е не само по-добро, а и впечатляващо.

Въпреки че повечето продукти са синхронизирани с размерите на шкафовете, на пазара ще откриете модели с разнобразни форми, размери, функционалности и разпределение. Хладилници с една врата, с долен или горен фризер, side by side, комбинирани и много други.

Получавате и безкрайни опции за оформление на кухнята и избор на стил. Повечето вградени хладилници Ви дават възможност да преразпределите вътрешното им пространство по Ваш вкус. Освен това, дизайнът им е съобразен с изискванията на съвременните кухни и винаги можете да откриете точно това, от което се нуждаете.

Най-новите модели са съобразени с изискванията за енергийнаефективност. Те са не само сертифицирани, но и допринасят за пестене на електричество и допринасят за опазване на околната среда.

Какви са недостатъците на хладилниците за вграждане?

Въпреки че осигуряват по-добър достъп от класическите хладилници, заради своите размери, чекмеджетата и рафтовете са малко по-къси. Това се отразява и на капацитета, и на количеството храна, която можете да съхранявате в тях.

За да решите този проблем, трябва да подберете хладилник според размерите на кухнята и нуждите на Вашето домакинство. Правилният модел ще компенсира загубения капацитет.

Друга особеност е, че вградените уреди не могат да се преместят по всяко време, защото са инсталирани в шкафовете. При реновация или възникнал технически проблем, ще се наложи да бъдат демонтирани и поставени отново след това.

Как да интегрирате хладилници за вграждане в кухнята си?

Професионалните дизайнери могат да Ви предложат редица решения, в които главният фокус е Вашият нов вграден хладилник. Преди да преминете към проектирането, е добре да проучите всички възможности.

Първият вариант е да изградите шкафовете около този електроуред. Можете да използвате както шкафове, така и подходящи панели, за да покриете горната част и страните. По този начин ще си спестите големите промени, но има опасност хладилникът да се подава извън плотовете.

Вторият вариант е по-добрият. При него се съобразявате с оформлението и разпределението на пространството и вграждате всички уреди в шкафовете.

Ако искате да заложите на по-голям модел, добра идея е да започнете от неговото позициониране. Така ще имате възможност да разпределите правилно оставащото пространство между останалите уреди.

КАК ДА ИЗБЕРЕТЕ ХЛАДИЛНИЦИ ЗА ВГРАЖДАНЕ В ГРАД ВАРНА?

Не всеки има възможността за безкрайно обикаляне на магазините в търсенето на хладилник за вграждане в град Варна. Затова ние от Либра Груп ще Ви улесни ммалко. И ще Ви споделим на какво трябва да обърнете внимание, преди да се насочите към определен модел хладилник за вграждане.

Хладилникът е може би един от най-големите електроуреди във всяка кухня. Без значение дали той е свободностоящ или вграден. По тази причина е важно да помислите къде ще бъде позициониран и какъв ще бъде неговият обем.

Помислете за броя на отделенията и дали предпочитате да е с една врата или долна камера. В зависимост от това, той може да е с една или с две врати.

Не пропускайте да обърнете внимание и на посоката на отваряне на вратата. Често се случва при проекта и монтирането на кухненските шкафове да не се обърне внимание на тази посока. А това води до неудобство при експлоатацията.

Поръчайте своя нов хладилник още сега през нашия онлайн магазин или като се свържете с нашите консултанти на телефон: 088 22 66 929.


Хладилник & фризер Gorenje за вграждане RKI4182E1

Хладилник & фризер Gorenje за вграждане RKI4182E1

879.99лв.

ЕНЕРГИЕН СТИКЕР И ПРОДУКТОВ ИНФОРМАЦИОНЕН ЛИСТТехнически характеристики:Енергиен клас: FРазмери (ШхВ..

АКЦИЯ
ХЛАДИЛНИК ЗА ВГРАЖДАНЕ GORENJE RKI419FP1

ХЛАДИЛНИК ЗА ВГРАЖДАНЕ GORENJE RKI419FP1

1045.00лв. 1099.99лв.

Технически характеристикиОбщиГрупа изделияХладилник с фризерТип конструкцияЗа вгражданеЕнергиен клас..

-5%

Показани са 1 до 2 от 2 (1 страници)