Перални за вграждане

Перални за вграждане

Пералнята е още един важен уред, без който домакинството трудно би се справило. Прането на ръка отнема прекалено много време и усилия. А и защо да се занимавате след като с натискането на няколко бутона, пералнята ще го направи вместо Вас?

И тук се появява обичайния въпрос: „Пералня за вграждане или свободостояща?”.

Винаги съветваме клиентите си да помислят внимателно от каква пералня се нуждаят. Изборът ѝ зависи не само от членовете на семейството и ежеседмичното пране, но и от големината на помещението.

Пералните за вграждане са подходящ избор за всички домове с ограничено пространство.

Пералните за вграждане са много по-компактни от свободностоящите. Те са проектирани, така че да могат да се вградят в обзавеждането, спестявайки място. Но освен това, уредите за вграждане могат напълно да се слеят с интериора и да внесат в него стилен акцент.

Какво трябва да знаем при избора на перални за вграждане?

Важно е да запомните, че пералнята за вграждане е покупка, която ще направите само ВЕДНЪЖ. Затова не щадете време и усилия в проучването на харесаните от Вас модели. Запознайте се с функциите и програмите им. Защото, спрете ли се веднъж на подходяща пералня за вграждане, тя няма да Ви предаде дълги години.

Първата стъпка при избора на пералня за вграждане е обърнете внимание на енергийния клас на уреда. По-старите модели може би Ви се струват добър избор заради ниската цена. Но при тях потреблението на ток и вода е по-голямо. Така в дългосрочен план, Вие може да сте спестили от цената, но да имате високи разходи.

Съветваме Ви никога да не залагате на пералня за вграждане с клас по-нисък от А.

Следващата стъпка е да обърнете внимание на мощността и капацитета на пералнята за вграждане. Малко хора знаят, че от мощността зависи оборотите на пералнята. А капацитета на пералните за вграждане най-често варира между 5 и 8 килограма.

Обърнете внимание при избора на пералня за вграждане и на програмите, специалните функции и дали лесно можете да се справите с тях.

Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате въпроси относно функциите на пералните за вграждане в тази категория.


В тази категория няма продукти.